25 listopadu 2017

Skleněné ozdoby rozzáří každý stromek



K Vánocům neodmyslitelně patří jehličnatý stromek s blýskavými ozdobami, světelnými řetězy, svíčkami a prskavkami. Poslední dobou jsou v módě jednobarevné plastové ozdoby, sladěné tón v tónu s dalšími vánočními doplňky. Ovšem někdo na módní trendy nedbá a potrpí si na pestrobarevné baňky či stylové přírodní ozdoby ze slámy a dřeva. Nabídka v obchodech je velmi pestrá a každý si může vybrat to, co se mu líbí. Co člověk, to jiný vkus a jiný názor.

Avšak vzpomínky na dětství nás většinou spojují - zářící skleněné ozdoby propracované do nejmenších detailů se objevují v každé paměti. A právě takové najdete i v našem eshopu. Nabízíme skleněné ručně foukané vánoční ozdoby od českého výrobce. Každá zvlášť prošla náročným ručním zpracováním - foukáním a dekorováním, v každé najdete kousek duše zručného skláře a šikovné malérečky.




Nechte je proniknout i do vaší domácnosti či kanceláře a vyberte si tradiční kulaté baňky, olivy nebo šišky s ručně malovanými motivy - zimní krajinou, abstraktními květy a jinými ornamenty. Pokud máte doma malé děti, určitě jim udělají radost ozdoby foukané do forem - kominík, ptáček nebo zvonek. A nezapomeňte, že každý stromek má mít pořádnou špici!


Při zdobení stromečku je dobré dodržet jeden styl, proto skleněné ozdoby nabízíme ve výhodných sadách. Všechny kusy jsou vyrobeny z velmi kvalitních materiálů, a pokud se při manipulaci nepoškodí, vydrží i několik generací. Stejně tak, jako vaše vzpomínky, které nyní můžete proměnit ve skutečnost. 

Žádné komentáře: